Cattledrivers Castle
 
Coton de Tuléar

We verwachten puppy's in Februari 2024  !!

December was een drukke maand bij ons, eerst met Julie op reis naar Denemarken, 2 weken later met Kensi op reis maar Duitsland...maar niet zonder resultaat, de beide meiden verwachten puppy's ! 


                                     Jolie Julie Cattledrivers Castle                     &                   Jegum's CopyrightDe pupjes van Julie en Huxi verwachten we rond 12 Februari 2024. Heeft u interesse in 1 van hun pupjes, neemt u gerust contact met ons op !

Onze dank gaat uit naar Gitte Nygaard van kennel Jegum in Denemarken voor haar vertrouwen in ons met haar geliefde Huxi.


                                                                          Kissin Kensi Cattledrivers Castle                x      Xeno from Castle of White Sweethearts

De pupjes Van Kensi en Xeno verwachten we rond 24 Februari 2024. Heeft u interesse in een pupje van deze combinatie neemt u dan gerust contact met ons op !

Onze dank gaat uit naar Martina en Norbert Patzelt van kennel Castle of White Sweethearts voor hun vertrouwen in ons met hun geliefde Xeno.

*******

De pupjes zijn gefokt volgens strenge richtlijnen. Alle ouder dieren zijn getest en vrij bevonden van alle erfelijke oogafwijkingen ( ECVO onderzoek ) en Patella luxatie.

Alle ouderdieren hebben een uitgebreide DNA test op allerhande afwijkingen en vrij bevonden. 

De pups komen uiteraard met een stamboom, DNA afstammingscertificaat en microchip ( alle via Raad van Beheer) en worden gevaccineerd en ontwormd.

 Ze groeien op in een liefdevolle omgeving in onze woonkamer samen met onze andere honden, kat en kleinkinderen en worden goed gesocialiseerd.