Untitled Document
Untitled-1
 
Over ons....

Wij zijn Cor en Wilma Verschut en wonen op een prachtig plakje tussen de golfbanen in Dronten, Flevoland.

We delen ons huis met momenteel 4 Cotonnetjes, een Bouvier en 2 Ragdoll poezen.

Trotse ouders van 2 volwassen kinderen en 2 kleinkinderen.

Wilma met oogappeltje Spikey...

Ik ben Wilma.Ooit ben ik begonnen met het fokken van de Bouvier des Flandres, dat is nu zo’n 25 jaar geleden. Ruim 20 jaar geleden kocht ik mijn eerste coton bij kennel from Angel Station. Zoals algemeen bekent in cotonnenland is dit een verslavende hobby en al gauw bleef het niet bij één coton ,en werd er ook spoedig een nestje geboren .

Van beroep ben ik oorspronkelijk hondentrimster, ook heb ik mijn pensionhouders diploma en KK1diploma.Momenteel ben ik niet praktiserend, ik besteed al mijn tijd aan onze eigen honden.

Verder ben ik schrijfster van het enige Nederlandstalige boek over de Coton de Tuléar en de Engelse vertaling hiervan verscheen enkele jaren later, meer informatie hierover vind U elders op deze site.

Al onze honden verblijven in huiselijke kring en ook de pups worden geboren en opgevoed in de huiskamer.

Cor met Newfiepup Sara...

Ik ben Cor….zoals jullie zien ben ik eigenlijk een ‘grote honden’ man (Newfoundlander) maar door met Wilma te trouwen, trouwde ik eigenlijk ook een beetje met haar cotonnetjes en al gauw kwam ik erachter dat deze kleine deugnieten dan wel klein zijn maar een groots karakter hebben.

Al jaren ook zwaar besmet met het Cotonnen virus, maar ook blij nog een grote hond in huis te hebben, onze Boef Tessa.