Untitled Document
Untitled-1
 
 

Wij zijn Cor, Wilma, Elisabeth en Tommy Verschut en wonen met ons gezinnetje in Dronten, Flevoland.

We delen ons huis met momenteel 7 cotonnetjes.

Wilma met oogappeltje Spikey...

Ik ben Wilma.Ooit ben ik begonnen met het fokken van de Bouvier des Flandres, dat is nu zo’n 18 jaar geleden. Bijna 12 jaar geleden kocht ik mijn eerste coton bij kennel from Angel Station. Zoals algemeen bekent in cotonnenland is dit een verslavende hobby en al gauw bleef het niet bij één coton ,en werd er ook spoedig een nestje geboren .

Van beroep ben ik oorspronkelijk hondentrimster, ook heb ik mijn pensionhouders diploma en KK1diploma.Momenteel ben ik niet praktiserend, ik besteed al mijn tijd aan onze eigen honden.

Verder ben ik schrijfster van het enige Nederlandstalige boek over de Coton de Tuléar, meer informatie hierover vind U elders op deze site.

Al onze honden verblijven in huiselijke kring en ook de pups worden geboren en opgevoed in de huiskamer.

Cor met Newfiepup Sara...

Ik ben Cor….zoals jullie zien ben ik eigenlijk een ‘grote honden’ man (Newfoundlander) maar door met Wilma te trouwen, trouwde ik eigenlijk ook een beetje met haar cotonnetjes en al gauw kwam ik erachter dat deze kleine deugnieten dan wel klein zijn maar een groots karakter hebben.

Al delen we ons leven ook nog met 2 Newfie’s ,inmiddels ben ook ik helemaal besmet met het "cotonnenvirus"………

 

Ik ben Elisabeth.. Ik ben als gediplomeerd orthopedagoog verbonden aan een projectschool voor kinderen die speciale zorg nodig hebben.

Ik ben dol op het knuffelen en het socialiseren van de pups waar ik erg aan toegewijd ben. Ook neem ik mijn meidenclubje graag mee voor een flinke wandeling.

Mijn grote droom is om de Coton de Tuléar te gaan introduceren in een therapie programma voor probleemkinderen.

Ik heb mijn eigen huisje en heb van thuis dan ook mijn 2 meiden Babs en Honey meegenomen.

 

Ik ben Tommy. Ik ben student ecologie aan de VU in Amsterdam en ben tevens afgestudeerd vakfotograaf.

Mijn favoriete bezigheid met de honden is met de Newfie’s naar het bos gaan maar ook het fotograferen van de honden vind ik natuurlijk erg leuk.

Bent U benieuwd naar mijn werk als fotograaf, neem dan een kijkje op mijn website : www.thomasverschut.nl